tp bennett

Menu

Telefónica Digital

©Hufton+Crow

facts

Client
Telefónica Digital

Location
London, UK

Discipline
Interiors

Sector
Workplace Occupier

Size
56,000 sq ft

solution

Telefónica Digital, a newly-formed part of the O2 communications family, needed offices in which to work and help create a dynamic identity for the start-up division. It invited tp bennett to create a workplace in London’s Soho that would position it as creative, connected and collaborative, and attract staff and business partners alike.

Briefed while the company was recruiting, the practice’s design response was necessarily rapid. With its offices in two parts – a listed building and a contemporary rebuild – Telefónica Digital’s physical and conceptual connections were made. A reception area flowed into an 'expo' space for meetings and presentations. Open-plan offices were branded as 'work points', encouraging a fully agile workforce and exhibiting the energy of the team. Fluid and bright, the colour palette echoed the digital ethos, while gaming pods and meeting spaces in the shape of hot air balloons that appear to float up the building add a playful element.